5/03/11

Review Filem : Drive Angry



Baru balik dari TGV Bukit Raja menonton filem Drive Angry. Sebenarnya teringin nak tengok filem Beastly tapi sebab filem tu ditayangkan pukul 10 malam maka memang tak sempat lah nak tengok sebab salah seorang member aku tadi habis kerja pukul 11 malam. Jadi, layanlah filem nih bermula pukul 12.10 tengah malam tadi.

Nanti kalau sempat aku buatlah review untuk filem nih. Aku setuju untuk tengok filem nih pun sebab aku minat dengan lakonan Nicolas Cage. Hahaha! Tapi, filem nih aku tak minat sangat sebab ia ada kaitan dengan neraka lah penjaga la apa lah. Hahahaha! Apa - apapun, aksi dengan efek dia agak best lah bagi aku.

Apa - apapun, aku rasa pada sesiapa yang pernah menonton filem Legion dan rasa filem itu seronok jadi aku mengandaikan mungkin korang suka kut filem Drive Angry nih. Okaylah! Aku nak tidur dulu! Penat! Hohoho!


P/S : Terima Kasih Pada Rakan Saya Yang Bermurah Hati Nak Belanja Pada Malam Nih.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan