29/05/12

Filem Snow White and The Huntsman



Filem:
Snow White and The Huntsman


Pengarah:
Rupert Sanders


Genre:
Aksi & Pengembaraan


Pelakon:
Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Sam Claflin,
Sam Spruell, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone & Etc.


Tarikh Tayangan:
31 Mei 2012


Sinopsis:

Filem berdasarkan lagenda Snow White ini mengisahkan Snow White yang merupakan satu - satunya gadis berhati mulia dan beliau cuba dimusnahkan oleh Ravenna iaitu seorang permaisuri yang sangat kejam. Permaisuri tersebut telah menghantar seorang pemburu(The Huntsman) yang ditugaskan untuk membunuh Snow White namun pemburu tersebut tidak berdaya untuk membunuh Snow White kerana dia menyedari gadis tersebut tidak bersalah. Akhirnya, lelaki tersebut telah melatih Snow White tentang ilmu peperangan seperti cara untuk berlawan serta taktik berperang dan ini digunakan oleh Snow White untuk menentang dan memusnahkan kembali permaisuri Ravenna yang kejam itu.


Trailer:



P/S : Tak Sabar Tunggu Khamis Nih! (^_^)Y




5 ulasan:

  1. Tak sabar! Sebab ada Charlize Theron! hehe

    BalasPadam
  2. zzanny : betul2...pemenang oscar tu...mau tak sabar nak tgok :)

    BalasPadam
  3. lagi best dari mirror2 agaknya..cool

    BalasPadam
  4. salam..mcm best jer movie ni..nak tgk jugak..

    BalasPadam
  5. assalamualaikum...mcm best jer nak pi tengok la...:)

    BalasPadam